Privacybeleid

PRIVACYBELEID O’SEAS OUD SERVIES
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 mei 2018

 

Bedrijfsgegevens

O’Seas Oud Servies - Brechtenstede 15 – 4847 EE Teteringen

Tel. 06 – 34 14 59 75

Email: info@oseasoudservies.nl

K.v.K.: 58 68 15 90

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van O'Seas Oud Servies. U dient zich ervan bewust te zijn dat O'Seas Oud Servies niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

O'Seas Oud Servies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

ONS GEBRUIK VAN VERZAMELDE DIENSTEN

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken zoals uw naam-, adres- en woonplaatsgegevens, uw telefoonnummer en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van O'Seas Oud Servies of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Verwerken van een bestelling

Om uw bestelling goed ten uitvoer te kunnen brengen hebben wij uw persoonsgegevens nodig. Indien wij deze persoonsgegevens niet van u ontvangen, dan kunnen wij onze verplichting tot levering van de bestelling niet nakomen.

Communicatie en bewaartermijn
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van O'Seas Oud Servies of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Deze gegevens zullen bewaard worden voor een periode tot zes maanden na de laatste email en/of andere berichten. Ordergegevens zullen worden bewaard tot 7 jaar na het plaatsen van de order.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van O'Seas Oud Servies of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Ontvangers van de gegevens: Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel.

Hieronder vallen:

  • Mijnwebwinkel: Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
  • DHL: Indien u voor deze vervoerder kiest voor het bezorgen van uw bestelling. Zij hebben uw gegevens nodig om de bestelling goed ten uitvoer te kunnen brengen.
  • PostNL: Indien u voor deze vervoerder kiest voor het bezorgen van uw bestelling. Zij hebben uw gegevens nodig om de bestelling goed ten uitvoer te kunnen brengen.
  • AfterPay: Indien u kiest voor een betaling achteraf dan heeft de dienst AfterPay uw gegevens nodig om deze achteraf betaling te kunnen bewerkstelligen.
  • PayPal: Indien u kiest voor een betaling via de diensten van PayPal dan heeft PayPal uw gegevens nodig om deze betaling ten uitvoer te kunnen brengen.
  • Google: Google Analytics verzamelt gegevens op de website van O’Seas Oud Servies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten.
  • Facebook: Door het Liken van de website van O’Seas Oud Servies verkrijgt Facebook gegevens van u.
  • Pinterest: Door Pinterest te gebruiken worden gegevens uitgewisseld.

Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. U heeft het recht om uw gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. U kunt uw verzoek richten tot info@oseasoudservies.nl waarna uw verzoek binnen een termijn van uiterlijk 4 weken verwerkt zal worden.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Autoriteit Persoonsgegevens

Als bezoeker van onze webwinkel heeft u het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op gebruik van persoonsgegevens door organisaties en binnen bedrijven. Ook houdt zij toezicht op de naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan het privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

O'Seas Oud Servies

Brechtenstede 15 - 4847 EE  Teteringen - tel. 06 34 14 59 75
info@oseasoudservies.nl

 

Algemene gegevens

KvK-nummer: 58681590

Btw-nummer: NL 141051723B01

Rekeningnummer: NL64INGB 075 25 21 861

Voor betalingen vanuit het buitenland - Bic-code: INGBNL2A

T.n.v. L. van Haperen te Teteringen




Algemene Voorwaarden

Prijzen van O’Seas Oud Servies

- De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

- Alle bedragen zijn in euro`s weergegeven.




Artikelen van O’Seas Oud Servies

- De artikelen van O’Seas Oud Servies hebben altijd één of meerdere eigenaren gehad en vertonen derhalve normale gebruikssporen tenzij anders aangegeven.

- De artikelen worden in de webwinkel van O’Seas Oud Servies zo nauwkeurig mogelijk beschreven. Mochten er onduidelijkheden zijn over het artikel dan kan de klant contact met ons opnemen voor meer duidelijkheid: zie hiervoor de pagina ‘Contact’. Hierdoor voorkomt men teleurstelling bij het ontvangen van het gekochte artikel.




Bestelling

- Door te bestellen geeft de klant te kennen dat hij akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden.




Betalingstermijn

- De betalingen dienen te worden voldaan binnen een termijn van 8 dagen. O’Seas Oud Servies behoudt het recht om de bestelling te annuleren bij uitblijven van de betaling binnen de termijn van 8 dagen.

- Uiteraard worden er geen verzendkosten in rekening gebracht indien het bestelde artikel wordt afgehaald.

- Het bedrag dient in een keer te worden voldaan. Er kan daarom niet in termijnen worden betaald.




Verzendkosten

- Wij hanteren de standaardprijzen van Dhl:

- standaardpakketten 0-10 kg. vanaf € 5,00 binnen Nederland

- Indien gewenst de standaardprijzen van PostNL.:

- standaardpakketten 0-10 kilo € 6,50. (afm. 100 x 50 x50 cm) binnen Nederland

- Voor meer informatie omtrent tarieven voor verzenden: www.dhlforyou.nl of www.postnl.nl

- Wil de klant zijn bestelling verzekeren tegen mogelijke schade tijdens het verzenden, dan kan hij dit aangeven bij het veld `opmerkingen` tijdens het bestelproces.




Levering en ophalen

- De pakketten worden binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden na ontvangst van de betaling.

- De artikelen worden met de grootste zorg ingepakt en afgeleverd bij Dhl / PostNL . Zie voor onze voorzorgsmaatregelen c.q. zorgvuldige manier van verpakken onze pagina ‘Levering en Verzendkosten’.

- Mocht een pakket zoekraken, c.q. artikelen beschadigd zijn geraakt tijdens het vervoer naar het door de klant opgegeven afleveradres dan neemt O’Seas Oud Servies hierin haar verantwoordelijkheid. Na overlegging van schadefoto`s bij beschadigde artikelen wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan de klant geretourneerd. Bij zoekgeraakte pakketten wordt er in overleg met de klant gezocht naar een passende oplossing.

- De klant kan gebruikmaken van het herroepingsrecht.

- Levering geschiedt altijd uitsluitend na betaling.

- Artikelen zijn op afspraak te bezichtigen en/of af te halen op het volgende adres: Brechtenstede 15 - 4847 ee Teteringen




Annuleren en retourzending

​- Herroepingsrecht

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kan de klant datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals de klant dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kan de klant het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft de klant meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij de klant daarvoor kosten in rekening brengen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop de klant, of een door de klant aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
Als de klant in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop de klant het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
Op het moment dat de klant met ons een regelmatige levering van producten is overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop de klant of een door de klant aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij de klant om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen via info@oseasoudservies.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient de klant de producten terug te sturen. De producten mogen niet beschadigd zijn.
Wij verzoeken de klant het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
Terugbetaling: In geval van een herroeping ontvangt de klant alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat de klant heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen de klant terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee de klant betaald heeft, tenzij de klant een andere methode met ons afspreekt. De klant draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,50 (NL) zullen bedragen.
Formulier voor herroeping: dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.
Aan: O`SEAS OUD SERVIES BRECHTENSTEDE 15 4847 EE TETERINGEN Emailadres: info@oseasoudservies.nl
- Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende
de verkoop van de volgende goederen herroep/herroepen*:
- Artikel: - Artikelnummer:
- Besteld op*/Ontvangen op*:
- Naam/Namen consument(en):
- Adres consument(en):
- Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):
- Datum:
* Doorhalen wat niet van toepassing is
Overig: deze tekst is via de Herroepingsrecht generator van Webwinkelrecht, onderdeel van ICTRecht, opgesteld.



Op alle door O’Seas Oud Servies verkochte artikelen zijn de algemene voorwaarden zoals hierboven genoemd van toepassing.

Alle spel- en typefouten en prijzen zijn onder voorbehoud.



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Geef om schoonheid!

Breng schoonheid en erfgoed op uw tafel! Geef het oude servies het respect wat het toekomt! Bewaar het cultuurgoed van uw (voor)ouders en maak er een bijzonder tafelarrangement van!

Kommen en kannen van vroeger!

Jameson & Tailor

Prachtige, gedetailleerde en unieke theepotten van Jameson & Tailor: absoluut de moeite waard om even te kijken!

Jameson & Tailor - Prachtige Theekan

NIEUW! Vanaf heden kunt u óók betalen met IDEAL

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Alléén online!

Bij O'Seas Oud Servies kunt u alleen online bestellen. Het is dus géén fysieke winkel. Wél kunt u op verzoek en op afspraak het door u gewenste artikel bekijken. Het is dus NIET zo dat u een winkel binnen kunt lopen om e.e.a. te bekijken!

Gastenboek

  • 22-08-2018 - Beste leverancier,

    Hartelijk dank voor het mooie servies. lees meer
  • 18-07-2018 - Hallo,
    ik heb een creme servies van woods en sons. Nu...  lees meer
  • 18-07-2018 - Beste mevr.

    Gisteren de mooie theepot ontvangen, hartelijk dank hiervoor.
    O ja,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 O'Seas Oud Servies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.