Privacybeleid

PRIVACYBELEID O’SEAS OUD SERVIES
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25 mei 2018

 

Bedrijfsgegevens

O’Seas Oud Servies - Brechtenstede 15 – 4847 EE Teteringen

Tel. 06 – 34 14 59 75

Email: info@oseasoudservies.nl

K.v.K.: 58 68 15 90

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van O'Seas Oud Servies. U dient zich ervan bewust te zijn dat O'Seas Oud Servies niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

O'Seas Oud Servies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

ONS GEBRUIK VAN VERZAMELDE DIENSTEN

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken zoals uw naam-, adres- en woonplaatsgegevens, uw telefoonnummer en emailadres. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van O'Seas Oud Servies of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Verwerken van een bestelling

Om uw bestelling goed ten uitvoer te kunnen brengen hebben wij uw persoonsgegevens nodig. Indien wij deze persoonsgegevens niet van u ontvangen, dan kunnen wij onze verplichting tot levering van de bestelling niet nakomen.

Communicatie en bewaartermijn
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van O'Seas Oud Servies of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Deze gegevens zullen bewaard worden voor een periode tot zes maanden na de laatste email en/of andere berichten. Ordergegevens zullen worden bewaard tot 7 jaar na het plaatsen van de order.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van O'Seas Oud Servies of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Ontvangers van de gegevens: Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel.

Hieronder vallen:

  • Mijnwebwinkel: Gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
  • DHL: Indien u voor deze vervoerder kiest voor het bezorgen van uw bestelling. Zij hebben uw gegevens nodig om de bestelling goed ten uitvoer te kunnen brengen.
  • PostNL: Indien u voor deze vervoerder kiest voor het bezorgen van uw bestelling. Zij hebben uw gegevens nodig om de bestelling goed ten uitvoer te kunnen brengen.
  • Klarna: Indien u kiest voor een betaling via Klarna dan heeft de dienst Klarna uw gegevens nodig om deze (achteraf) betaling te kunnen bewerkstelligen.
  • PayPal: Indien u kiest voor een betaling via de diensten van PayPal dan heeft PayPal uw gegevens nodig om deze betaling ten uitvoer te kunnen brengen.
  • Google: Google Analytics verzamelt gegevens op de website van O’Seas Oud Servies voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten.
  • Facebook: Door het Liken van de website van O’Seas Oud Servies verkrijgt Facebook gegevens van u.
  • Pinterest: Door Pinterest te gebruiken worden gegevens uitgewisseld.

Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. U heeft het recht om uw gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. U kunt uw verzoek richten tot info@oseasoudservies.nl waarna uw verzoek binnen een termijn van uiterlijk 4 weken verwerkt zal worden.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Autoriteit Persoonsgegevens

Als bezoeker van onze webwinkel heeft u het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op gebruik van persoonsgegevens door organisaties en binnen bedrijven. Ook houdt zij toezicht op de naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan het privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

O'Seas Oud Servies

Brechtenstede 15 - 4847 EE  Teteringen - tel. 06 34 14 59 75
info@oseasoudservies.nl

 

Hergebruikte verpakking

De enorme toename in pakketzendingen heeft zijn weerslag op het milieu. Daarom kiest O'Seas Oud Servies voor gebruikt inpakmateriaal: door het hergebruiken van materiaal, zoals dozen, luchtzakjes etc., kunnen we het milieu in ieder geval een béétje ontlasten! 

Veilig bestellen

in Coronatijd!

Organiseer eens een High Tea!

Organiseer eens een High Tea! Met het gebruik van verschillende soorten kop en schotels, gebaksbordjes en theepotten maak je heel gemakkelijk een ontzettend leuke presentatie van je High Tea!

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

WebwinkelKeur

[WEBWINKELKEURWIDGET]

Portokosten besparen!

Bij een bestelling binnen Nederland vanaf € 60,00 betaalt u géén portokosten ! Die nemen wij voor onze rekening!

Gemakkelijk betalen met IDEAL!

 

Óók wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur!

 

O'Seas Oud Servies is een webwinkel: alleen online bestellen! Tóch graag even kijken? Maak een afspraak!

© 2013 - 2021 O'Seas Oud Servies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel